Nyheter

ISO :9001:2015

5,12,2017 ble bedriften sertifisert etter ISO 9001:2015 standarden. Alle våre aktivitetsområder er sertifisert; Attføring(VTA og AFT) produksjon og kantinedrift. Vi er stolte av å kunne si at vi nå har et gjennomgripende ledelsessytem for kvalitet på plass.


Se filmen fra nybygget:
http://osogfusa.no/siste-innsats-for-juleferien

Vi har fått nye telefonnumre!

Fom 12,9,16 har vi fått nye telefonnummer direkte til de ansatte. Hovednummeret 56304180 vil bestå, du vil da få 5 valg til hvilken avdeling du vil kontakte. De nye direkte nummerene er: Kristian Nygaard / daglig leder: 95111301 Fredrik Lihaug / lakk, overflate: 99206221 Jan Magne Aspenes / treavdeling: 92053195 Hugo Hjelle / treavdeling: 92281198 Per Kristian Haldorsen / treavdeling: 92281194 Reidun Moberg / treavdeling: 92432189 Elisabeth Aga / treavdeling: 92482191 Margunn Hella Haldorsen / p...

Les mer

Nyheter

Ekstremt bra humor er bare en av fordelene som Espen nevner fra sin jobb ved Os Asvo. Han skryter av greie kolleger og arbeidsplassen generelt. Arbeidsoppgavene er gode og godt tilrettelagt, sier en fornøyd Espen. Se intervjuet som TV BRA gjorde med Espen, i lenken under.

Les mer

På insio; Os Asvo

Bli med daglig leder Kristian på en tur gjennom Os Asvos lokaler og møt de mange flinke folkene som jobber med så mye forskjellig; alt fra klatreparker til sitteunderlag, lekebiler og kjøkkenlakkering. Os Asvo har en gjeng av mennesker med stor arbeidslyst, og godt humør. Se videoen fra Midtsiden om livet på Os Asvo, en skikkelig stemningsrapport fra en dynamisk hverdag som resulterer i høy kvalitet gjennom hele produksjonslinjen.

Det nærmer seg Julemarked

12. og 13 desember skal vi være med på julemarkedet i Os sentrum. I hele høst har vi laget fine produkter som skal selges disse to dagene. Vi håper på stort fremmøte og en trivelig førjulshandel. Kom og besøk oss i boden på Øyro!!

Det nærmer seg byggestart for Os Asvo sine nye lokaler

Etter lang tids planlegging nærmer det seg byggestart for våre nye lokaler i Industrivegen. I slutten av oktober settes det igang med grunnarbeider og i begynnelsen av oktober neste år skal vi etter planen være innflytningsklare. I tett samarbeid med prosjektavdelingen i Os Kommune har vi kommet frem til et supert nybygg som også vil romme teknisk etat.Vi gleder oss til nye og moderne lokaler som vil romme mye arbeidsglede og god produksjon i årene som kommer.


Oppdateringer og bilder fra prosessen følger. Les saken i Midtsiden her

Os, 1,10,2015

Kristian Nygaard

Gratulerer med ny klatrepark

Når den nye klatreparken til Høyt og Lavt på Valle åpnes 26.9 synliggjøres et godt samarbeid med arbeidsmarkedsbedriften Os Asvo. Alle plattformene som brukes i parken er levert av Os Asvo og laget av yrkeshemmede. I tillegg til parken i Bergen har vi også levert til parkene i Sørum og i Bø og flere klatreparker er under planlegging.


For Os Asvo betyr det mye at vi fikk denne avtalen. Etter en periode med næringsdød i Os ser vi etter nye markeder og muligheter, noe en ekspansiv og hurtig voksende bedrift som Høyt og Lavt har gitt oss. Vi har vist at vi kan konkurrere med de fleste når det kommer til kvalitet, leveringssikkerhet og pris.
Høyt og Lavt er en innovativ og lekende bedrift som ikke er redd for å gå nye veger. De er seriøse i sin streben etter å ta sosialt(samfunns) ansvar(csr) og setter teori ut i praksis. De setter kvalitet i høysetet og er villige til ta sjansen å samarbeide med en bedrift som ikke har drevet med denne typen produksjon tidligere. Vi trenger flere slike bedrifter.


Samarbeidet er tuftet på et sett med verdier som er sammenfallende for både Os Asvo og Høyt og Lavt: anerkjenning, utvikling, mestring og kvalitet Les saken i Midtsiden her

Gratulerer med ny hinderbane til Moldegaard

Vi har vært så heldige å få levere nytt hindermateriell til Moldegaard, se fin reportasje i Os og Fusaposten med bilder av Oselvar hinderet.

Equass sertifisering vel gjennomført!

12. og 13 mai hadde Os Asvo besøk av revisor for fornyelse av Equass Assuranse, en felles europeisk kvalitetssikring for vår bransje med ekstern revisjon. Vi besto og er godkjente for 2 nye år.
Gratulerer til alle involverte!
Os, 27,5,2015
Kristian Nygaard

Ekstremt bra humor

er bare en av fordelene som Espen nevner fra sin jobb ved Os Asvo. Han skryter av greie kolleger og arbeidsplassen generelt. Arbeidsoppgavene er gode og godt tilrettelagt, sier en fornøyd Espen. Se intervjuet som TV BRA gjorde med Espen, i lenken under.

Bjørn Idar og Reidar, om jobben i Os Asvo

Se TV BRAs intervju med to av våre ansatte, Bjørn Idar og Reidar. De forteller om sine arbeidsoppgaver her hos oss.

TV BRA lanserer i OS

08.10.2014

I dag lanserte vi TV BRA sine nettsider i OS. Festen fant sted hos OS Asvo A/S - der selveste ordfører, Terje Søviknes, kom for å kaste glans over begivenheten. Tilstede var alle som jobber ved Os Asvo, inviterte gjester fra bofellesskap og dagsentre. Etter avduking, var det pølsefest og alle fikk anledning til å se på nettsiden. I forkant av begivenheten filmet TV BRA og intervjuet arbeidstakerne ved de ulike avdelingene. Filmene herfra vil komme som ekstraklipp på denne siden snart.

Lyst på nytt kjøkken?

Tenk miljøvennlig og økonomisk og la oss fornye kjøkkenet ditt. Vi lakkerer ditt kjøkken slik du vil ha det. Ta kontakt for pris og nye muligheter idag.

TOs kommune takker for maten

Alltid hyggelig med anerkjennelse for jobben vi gjør. Se lenke til midtsiden:
http://www.midtsiden.no/takk-maten


Os, 13.12.2013

Kristian Nygaard

Kurs om autisme på Os Asvo

14.11.2013 hadde vi i samarbeid med kommunen ca 40 stk på internkurset " Autisme, pedagogiske tiltak som virker"
Kurset fokuserte på hvordan man skal møte personer med autisme, og tilstøtende diagnoser, best mulig. Kompetanse om hva autismespekterforstyrrelser betyr for tenkemåte og sårbarhet, er nøkkelen til å finnegode individuelle tiltak og gi bedre samhandling.
Stor takk til Os kommune som stod bak det faglige denne dagen.


Os,21,11,2013
Kristian Nygaard

Os Asvo har fått ny visuell profil

I disse dager er det mye som skjer mellom Os Asvos vegger.
Det er dette som former hvem vi er og hvordan vi handler. Gjennom å etterleve og kommunisere verdiene våre bygger vi sterke relasjoner både internt og overfor våre omgivelser. Men vi må gjøre det i takt med den tiden vi lever i.


Den nye logoen

Den nye logoen er bygget på tanken om at den skal representere det som bedriften Os Asvo rommer. Og der er stikkordet; rommer. Os Asvos logo er en vegg med et vindu, hvor selve bokstavene OS er vinduer som man kan se inn, og bakom er et rom. Og dette rommet er altså Os Asvo. Det kan være et tomt rom, som blanke ark, eller det kan fylles med bilder av faktiske scener fra hverdagen.

TScenene som utspiller seg hos Os Asvo hver eneste dag, er små eventyr i seg selv. Det er eventyr basert på gode verdier.Os Asvo tar vare på mennesket, gir mennesker mulighet for tilpasset arbeid og dermed gir mange en meningsfyllt hverdag. Det som Os Asvo produserer er av høy kvalitet og det stilles tilpassede men høye krav til alle . Dette ønsker vi å få frem gjennom de ulike rommene og scenene som finnes bakom Os Asvo logoen og vinduet. Se mer fra profilen i bildeserien under..

Statsministeren tydelig imponert

Det var en engasjert og tydelig imponert statsminister som besøkte Os Asvo på tirsdag. Erna tok seg god tid, hilste på arbeidstakere og arbeidsledere, og lyttet til gode råd underveis. Det ble tid til gode diskusjoner, mange smil og også noen ivrige klemmer.

Statsministeren besøker Os Asvo

12.11 får vi storfint besøk av selveste statsminister Erna Solberg. Fyldig reportasje kommer.


Fornyelse av Equass sertifikat!

17/18 april hadde vi Equass revisjon. Dette er et kvalitetsikrings system for vår bransje. Vi slapp igjennom nåløyet og er nå sertifisert for 2 nye år.Takk til alle involverte!Os, 10.6.2013Kristian Nygaard

Kostholdskurs på Os Asvo

Mandag 15.10 var det duket til kostholdskurs for alle ansatte i kantinen på Os Asvo. Foredragsholder var Randi Dyrstad Støle fra Os Kommune. Hun hadde fokus på enkle kostholdstips og en fin synliggjøring av sukkerinnholdet i forskjellige matvarer. Det var mange gode spørsmål fra salen og deltagelsen var god.
Vi håper med dette å sette fokus på hvor viktig et sundt kosthold er for å kunne presetere på arbeid og å forebygge livsstilssykdommer som vi vet en del sliter med.


Stor takk til Randi for et inspirerende foredrag!

Os,22,10,2012
Kristian Nygaard


Os messa 2012

Også i år var vi representert med stand på Os messa i Nore Neset aktivitetshus. Reidun og Randi var hver sin dag sammen med ansatte som spredte det glade budskap om bedriften vår og samtidig viste frem en del produkter. Responsen er god og denne messa er en fin anledning til å synliggjøre oss i lokalsamfunnet.
Stor takk til alle som var med.


Os, 25,9,2012

Kristian Nygaard

Informasjonsmesse for NAV Ansatte

22,2 deltok vi på informasjonsmesse for NAV ansatte på Scandic hotel i Bergen. Det er første gang en slik messe er arrangert og den var godt besøkt. Formålet var å gjøre de ansatte på forskjellige NAV kontor kjent med bedriftene og hva de har å tilby av tiltak, programmer osv.


Vi fikk delt ut mange brosjyrer og snakket med ansatte som fikk en inføring i hva vi kan tilby. Det er viktig at vi kommer oss ut og får synliggjort jobben vi kan gjøre for yrkeshemmede både gjennom tiltakene VTA og APS, skoleungdommer i arbeidstrening og samarbeid med psykiatrien i Os kommune.


Dette frister til gjentagelse.


Os, 23,2,2012
kristian Nygaard

Os messa 2011

Os Asvo hadde for første gang egen stand på Os messa i september. Vi stilte ut postkassestativ, varmepumpehus og kompostbinger. Salget gikk strykende og med stor respons fra de fremmøtte. Inger Johanne tok seg av betjeningen sammen med en del entusiastiske ansatte.


Vi delte ut brosjyrer med info om Os Asvo og fikk mange spørsmål om bedriften, det er tydelig at vi trenger denne typen eksponering for å gjøre oss kjent i nærmiljøet.


Os, 15,9,2011
Kristian Nygaard
Daglig leder

Os Asvo har fått sitt kvalitetsstempel!


Gjennom vårt unike arbeid med å forbedre livskvaliteten til arbeidstagerne har Os Asvo fått det endelige beviset på at tjenestene vi leverer har god standard og innfrir kravene til den felles europeisk standard- European Quality in social services (EQUASS)

EQUASS er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.

Os Asvo er den bedriften i Os Kommune som driver med tilrettelagt arbeid innenfor tiltakene Varig Tilrettelagt Arbeid (VTA) og Arbeidspraksis i skjermet virksomhet (APS) Vi tilbyr også arbeidsevnekartlegging. Totalt jobber det omkring 60 personer i bedriften til enhver tid. Vi tilbyr arbeid innen trearbeid, pakking, montering, kantine, snekkerarbeid og diverse industriproduksjon. Vi jobber tett med det lokale næringslivet i Os og kan tilby utplassering i lokale bedrifter etter individuelle behov.

Os, 9,5,2011Kristian Nygaard

daglig leder

Os Asvo har overtatt driften av kantinen i rådhuset!
Fra 17. februar er det Os Asvo som driver kantinen i rådhuset på Os. Våre dyktige ansatte har gjort en strålende jobb med å fylle kantinen med sultne kommuneansatte og andre lunchkunder. Vi leverer også møtemat.

For bestilling kontakt Randi Ruland på telefon 563 04 192